Нашата история

През 2009 г. тя е създадена в родния град на подемната платформа, окръг Jiyang, град Jinan. Фабриката обхваща площ от над 30 000 квадратни метра и има повече от 150 техници и работници.

От създаването на компанията, нашите продукти са били признати и подкрепени от Yili Group, правителствени и чуждестранни клиенти.

Ние гарантираме, че високото качество на продуктите, които произвеждаме, всички продукти са преминали CE, ISO9001, ISO14001, BV, SGS сертифициране.


Нашата фабрика

Фабриката се намира в окръг Jiyang, град Jinan. Производственият процес е основно механизиран. Ние имаме зрели машини и оборудване, квалифицирани работници и отличен работен поток, което ни кара да кажем, че произвежданите продукти са по-красиви, стабилни и висококачествени.

Company view

Нашият продукт

Нашите продукти Hontylift са разделени главно на подемни платформи и техните аксесоари, рампа за скачване, асансьори, асансьори за инвалидни колички


Приложение на продукта

Хидравлични платформи, се използва широко в летища, станции, докове, хотелски зали, работилници, общинско строителство, електрически инсталации и други високи операции, за да се отговори на нуждите на различни работни височини, с характеристики на стабилно и точно повдигане, често начало и тежък товар. Ефективно решаване на трудностите при различните видове повдигателни операции в промишлените предприятия, което улеснява производството.

Electrostatic spraying lin1CNC plasma cutting3

CNC cutting machine2

Нашият сертификат

CE, ISO9001, ISO14001, BV, SGS, сертификат за дизайн на патент ate сертификат за патенти на полезен модел.


Оборудване за производство

Машина за рязане с ЦПУ, CNC перфоратор, CNC плазмено рязане, Автоматично заваряване, Робот заваряване, Почистваща стая, Електростатична линия за пръскане, Машина за бластиране


Пазар на производството

Нашата hontylift платформа не само продава в различни провинции и градове в Китай, но и в други страни, и е спечелила похвали от местни и чуждестранни клиенти.


Нашата служба

1. Сервиз след продажбата

А. Ние предлагаме 12 месеца гаранция освен изкуствени недостатъци, по време на гаранционния срок, ние ще поемат разходите за части и товари.

Б. Ако това е необходимо за вас, нашият инженер е на разположение за обслужване на машини в чужбина.

C. Ние предлагаме 24 часа техническа поддръжка, електронна поща, телефон или видео онлайн и всякаква помощ.

2. Гаранция

1). Всички продадени машини ще бъдат тествани преди изпращането;

2). Едногодишна гаранция без вина, причинени от човека;

3). Удобен за потребителя английски наръчник за използване и поддържане на машината.

4). Няколко комплекта носещи се части ще бъдат предлагани безплатно в рамките на гаранцията.