Извита наклонена платформа

Търсите наклонен асансьор на платформа, който ще транспортира инвалидна количка до стълбище без много усилия? Ако отговорът е "да", помислете за закупуването на този лифт на наклонена платформа за инвалидни колички.
Чат сега

Информация за продукта

image001

image003


Наклонени подемни платформи и асансьори за инвалидни колички.

Търсите наклонен асансьор на платформа, който ще транспортира инвалидна количка до стълбище без много усилия? Ако отговорът е "да", помислете за закупуването на този лифт на наклонена платформа за инвалидни колички.

Всяка част от стола за асансьори може да отразява концепцията за спокойствие и сигурност. Разстоянието между педалите и земята е много кратко, а пътниците могат да го използват с безразличие. Огънатите предпазни колани гарантират безопасността на пътниците. Бутонният превключвател ще спре веднага след вдигането на ръката, отразявайки успокояваща идея за дизайн. Ключ на подлакътника за предотвратяване на неправилна работа. Устройството за автоматично спиране автоматично ще спре, когато докосне препятствието.

Наклонените платформени асансьори позволяват на ползвателя на инвалидната количка да се качи на платформа, която се движи по трасето, за да приведе ползвателя на инвалидна количка нагоре и надолу по стълбите с лекота. В зависимост от модела, платформата на асансьора може да се сгъне до стената или да остане в неподвижно положение.

hontylift предлага вертикални и наклонени платформени асансьори както за дома, така и за търговски обекти. Ефективно и безопасно, платформеният асансьор ще ви помогне да изпълните изискванията на CE ISO и да осигурите достъп до всички нива.

Каквито и да са вашите нужди, асансьори за инвалидни колички у дома или търговски асансьор за инвалидни колички, ние имаме продукт, който ще се побере. Нашите асансьори ще осигурят достъп до всички нива на вашата сграда. Ако проектирате асансьор за инвалидни колички в началните етапи или трябва да се впишете в съществуващата сграда, ни се обадете. Ние ще се уверим, че дизайнът е правилен, така че няма хълцане, когато дойде време за инсталиране. Предлагаме и обслужване на съществуващи лифтове. Ние сме упълномощени представители на повечето производители и можем да ви помогнем с ремонт и спазване.

image007


Размер на платформата

1,118 * 800 mm (L * W)

Натоварване на платформата

250 кг

Дължината на релсите

20 метра

Номер на оставащата платформа

2бр

криви

1 pc 180 градусова крива

Материал на платформата

Профили от алуминиеви сплави

стълб

Профили от алуминиеви сплави

Мощност на двигателя

1 kw

Работна скорост

0.01 ~ 0.16 m / s

Система на водача

Структура на веригата

Задвижващо напрежение

220V 50HZ / единична фаза

Захранване

AC захранване

Управляващо напрежение

DC 24V


image009

image011

image013

image015

image017

image019

image021


ПАКЕТ:

Стандартна опаковка за износ на шперплат

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА:

3-20 дни след потвърждаване на поръчката, детайлната дата на доставка трябва да бъде определена в съответствие с
производствен сезон и количество на поръчката.

image023

image025

Hot Tags: извити наклонен платформа асансьор, Китай, доставчици, фабрика, по поръчка, цена

Запитване

Може да харесаш също