Колко ефективен е енергоспестяващият ефект на електрическия стълбищен велосипед?

- May 01, 2019-

Не знам колко знаем за изкачването на сградата. Все още ли се бориш с тежка работа? Все още чувствате отнемането на време и трудолюбието на движещите се неща, защото няма асансьор? Обмислете възможността да изберете инструмент, който спестява време и пести труд, за да ви помогне: електрическа количка за стълби. Това ви улеснява да се качите нагоре и надолу по стълбите.

1, преместване на ултра-спестяващо време

Продуктите могат да издържат на 100 kg натоварване, значително подобряване на ефективността на работа, и използването на 24 волта, мощност на 12 часа, внесени 500 w двигател, след изпитване: зареждане може да се изкачи до 1500-2000 стъпки, може да пълзи 20-32 стъпки на минута ;

2, с по - голямо спестяване на усилия Използването на литиево - йонни батерии е по - мощно, изкачване на сградата, за да може да се движи лесно.

В същото време, продуктът използва високоякостна стоманена тръба, преработваща продукция, тръбна стена за стандартна дебелина от 2 mm, натоварването може да достигне 100 kg, така че манипулационната работа да е по-трудоемка.

3, напред по-гладка

Продуктът използва специален принцип на валцуване на зъб от 3 колела, двигателят задвижва гумата напред или назад, лесно спестява усилия, може да осигури сравнително плавен преход между стълбите и колелата, намалявайки чувствителността, трудоемкостта и комфорта.

4, изкачване на земята на две площи не е погрешно продукти в съответствие с физически механика и ергономични принципи, дръжката има превключвател, удобен за потребителя дизайн.

В същото време операторите в случай на малка работна сила може да завърши натоварването нагоре и надолу по строителните работи, може да се натоварва изкачване на сградата, също може да бъде плосък товар.

5, лесно се сгъва лесно да се носят с тегло 60 кг, продуктът е лесно да се сгъва и разтягане, лесно да се впишат в микробуса, лесно да се извършва, така че пътуването ви също е безгрижно.