Как да се реши намесата на асансьора в битовия хидравличен асансьор

- Nov 30, 2020-

В проектите за мониторинг на затворени вериги за домашни асансьори проблемът с видео смущения в домашния асансьор винаги е бил един от най-често срещаните, трудни и засегнати въпроси.

Основните причини за видео смущения в асансьора са анализирани в детайли и проблемът със смущенията може да бъде решен чрез намиране на причината за смущенията.

1. Изберете видео кабел с малък коефициент на затихване, добри екраниращи характеристики и висока якост на опън, което може да подобри способността му срещу смущения и да намали видеозатихването.

2. Разумно окабеляване: Разумното окабеляване може ефективно да попречи на сигналите за смущения да бъдат" куплирани" чрез кабели, минимизирайте разстоянието на паралелно групиране с други кабели и пазете видео кабелите далеч от смущения.

3. Смущенията в захранването също са важен източник на смущения за видео сигнали. Следователно битовите марки асансьори трябва да използват захранване с ниско пулсиране, за да се предотвратят смущения в захранването или да използват централизирано захранване в машинното помещение, за да се избегнат смущения в захранването. Ако не можете да определите къде сигналът за смущения се въвежда в системата, първо определете дали това е смущение в захранването. Намерете батерия и захранвайте директно захранването на камерата. Ако намесата бъде премахната, ще се окаже, че е намеса в захранването. Ако не може да бъде елиминиран, ще се окаже, че има смущения в предавателния кабел.


Home-Hydraulic-Elevator