Принцип на повдигане и мерки за безопасност на асансьорите на седалките

- Nov 06, 2020-

Много собственици на вили вече имат сравнително високи изисквания за външния вид на асансьора, защото в края на краищата, ако външният вид на стълбата е твърде грозен, ще унищожи цялостната красота на цялата вила.

Стълбищният асансьор може да разгледа външния вид, може да овладее съвпадението на цветовете и рационализирана форма на тялото, така че стълбищният асансьор да може да отговори на естетичните характеристики и да отговори на преследването на хората на художествени характеристики.

1. Показатели за безопасност на стълбищния

1. Стълбищният асансьор има уникално проектиран колан, който може лесно да се извади и закопчава през кръста, за да се предпази хората от падане, когато седеше на стол.

2.Когато стълбите ударят препятствие, сензорите, монтирани на ръба на педала на крачето, и долната част на платформата могат да реагират незабавно и да спрат стълбищния асансьор безопасно и стабилно.

3. Няма нужда да се притеснявате за това как да се отрази на използването на прекъсване на електрозахранването, тъй като захранването на задвижването използва акумулаторна батерия, която може да се презареди. Дори ако захранването е източено, зареденото електричество може да гарантира, че асансьорът е напълно нагоре и надолу.

4. Множество настройки гарантират сигурност до голяма степен. Стълбищният асансьор не само има предпазни колани, но има и множество настройки на гравитационното индукционно, инфрачервена индукционна и безопасна контактна лампа, за да се гарантира безопасността на всеки потребител по много начини.


Stair Elevator for Elderly


2. Защитни мерки на стълбищния

1. Противосъсирването и анти-докосващите се защитни превключватели са проектирани от двете страни на главния двигател на стълбищния щанг, от двете страни на задвижващия шпиндел, и от лявата и дясната страна на педала. Ако превключвателят е докоснат от препятствие, главният двигател ще бъде изключен незабавно, което ефективно може да предотврати работата. Опасно е, когато се сблъсквате с препятствия.

2.Има автоматично прибиращо се устройство за обезопасителен колан от дясната страна на парапета на стълбищния асансьор, което ефективно може да предотврати риска от падане, когато възрастните хора се яздят.

Трето, принципът на повдигане на стълбищния асансьор

1. Принципът на задвижване за катерене на зъбните колела и червячния мотор с ниско напрежение е стабилен и безопасен. Той е оборудван с противошпил, против падане и обезопасително заключване. Когато предавката се носи или падне от седалката, плъзгащото устройство автоматично се отваря за безопасност Седалката е паркирана на пистата, което ефективно гарантира безопасността на пътниците.

2. Превключвателят на стълбищния повдигач може да се монтира отляво или отдясно на парапета в съответствие с изискванията на потребителя.

3. Главният превключвател на захранването на стълбищния асансьор се поставя под седалката.

4. Захранването на стълбищния асансьор е 24V акумулаторна батерия. Горните и долните краища на водещата релса са оборудвани с автоматични позиции за зареждане. Ако е необходимо, средната позиция на пода може да бъде настроена с автоматични позиции за зареждане.

5. Стълбищният асансьор има функция за обръщане на парапета. Когато парапета се обърне, педалът за краката се задвижва от мотора и се пристиска автоматично, за да се осигури преминаването на стълбите, когато не се поеме стълбищния асансьор.