Предпазни мерки при използването на електрически товари, катерещи се стълбища

- May 04, 2019-

Електрически товар катерене стълбищни количка е предимно удобен за хората да транспортират стоки по стълбите може да спести време и усилия, подобряване на ефективността.

Когато се качваме на стълби с електрически товари, трябва да обърнем внимание на следното:

1, преди товарът да се изкачи или да слезе надолу, не забравяйте да използвате въжето, за да намалите товара, който свързва товара, и товарният център на тежестта се регулира добре, така че хората лесно да усвоят.

2, опитайте да център на тежестта на товара на върха, може да бъде подплатени дървени блокове или пяна плоча на панела, за да се премести център на тежестта на стоките.

3, за да се постигне по - горе две точки, може ефективно да предотврати падането на стоки, като се затруднява с трудната работа.

4, електрически товари, катерене на стълбище в батерията е на път да се изчерпи, не всички се използват за презареждане.

5, оборудването не може да работи дълго време, в противен случай ще бъде сериозно лъжа заради треска и щети, трябва да спре да работи след период на работа, в очакване на оборудването да се охлади преди работа. По - горе е електрическо превозно средство, катерене на стълбище в употреба, трябва да се обърне внимание на някои проблеми, надявам се да ти помогна.