Необходими функции за безопасност за домашни асансьори

- Oct 20, 2020-

Домакинските асансьори обикновено се инсталират във вили като вили. Повечето домакини, живеещи във вили, са много икономични. Има и много домашни асансьори по поръчка. Тъй като изискванията на клиентите са различни, функциите на домашните асансьори в процеса на персонализиране Горното ще бъде по-голямо и практичността и експлоатацията могат да бъдат значително подобрени, но условията на домашните асансьори са строги в някои аспекти.

Необходими са устройства за защита от претоварване за домашни асансьори. В асансьора твърде голямото тегло неизбежно ще доведе до претоварване на асансьора. По това време, ако асансьорът продължи да работи, последствията могат да бъдат представени като опасни, така че ако хората могат да разберат навреме, така че може да се избегнат. Следователно, когато асансьорът е претоварен, той ще издава аларма. В резултат на дългосрочно претоварване, ако не обърнете внимание на защитата на домашния асансьор, разходите за поддръжка ще бъдат значително увеличени, така че ние все още защитаваме много домашните асансьори.

Ако вилата в дома на клиента вече е по-голяма от 3 етажа, асансьорът трябва да добави някои настройки за намаляване на повредите на домашния асансьор. Производителят ще добави към асансьора защита с късо въже. След като защитата с късо въже е настроена, това ще намали много опасни възможности. Потребителите и членовете на семейството също ще се чувстват по-спокойни, когато вземат асансьори вкъщи, защото няма внезапно освободени места, така че има защитен ефект върху персонала.