Източник на историята на асансьора

- May 14, 2019-

Първата в света железопътна система за асансьори се появи във Великобритания около 1972 г., когато британски инженер създава много трудна жена за живота си с ревматоиден артрит. този продукт е разработен. Впоследствие много други страни в света, като Япония, САЩ, Германия, Италия, Швейцария и други страни, са разработили и разработили този продукт. Формата на продукта от ранния мотор в горната част на седалката, чрез найлоново въже за теглене на ходене, разработено чрез теглене на въже, седалката от фиксирана не може да се върти, развита до въртене. Около 1987 г. моторът се е преместил от горната част на седалката до дъното на седалката, а тягата е преместена на верига. В края на 90-те години, режимът на задвижване се появи в режим на задвижване с постоянен ток, режим на сцепление, който се променя, режим на предаване на предавките, захранване от AC към акумулаторна батерия.

Ето защо, това стълбище в момента, особено в Япония е след много години на непрекъснато подобряване и подобряване на зрели продукти, те са в съответствие с азиатския дизайн на тялото, приложими за нашата азиатска жилищна структура, красив външен вид, щедър. С задълбочаването на реформите и отварянето през последните години китайската икономика се развива бързо, животът на обикновените хора се подобрява значително, промените могат да се смятат за разтърсващи земята. В момента, нашето общество се движи към старото общество, заедно с голямото население на страната, хората с увреждания също много, от статистиката на нашата страна има различни видове хора с увреждания 83 милиона, с развитието на икономиката, подобряването \ t на живота на хората, социалния прогрес, трудностите при пътуването им все повече се интересуват от партията, правителството и цялото общество.

В такъв социален контекст, нов тип инсталация, изпълнявана откъм стълбите, може да помогне на възрастните хора и хората с увреждания нагоре и надолу по стълбищните асансьори, които наскоро се появиха тихо на китайския пазар.