Технически изисквания за стълбищни асансьори

- May 05, 2019-

При проектирането на стълбищни асансьори трябва да се изисква производството и монтажа на оборудването да отговаря напълно на съответните стандарти, а необходимите технически изисквания за проектиране и производство на оборудването трябва да се съчетават с действителната работна среда и условия.

1. Стълбищните асансьори имат следните необходими предпазни устройства: клещи за безопасност и ограничители на скоростта, защитно устройство на платформата за инвалидни колички, ограничител на крайната клема, блокировка за безопасност при работа, предупредително устройство за пешеходци, бутон за аварийно спиране, устройство за аварийно управление.

2. необходимостта от работа на открито стълбищни лифтове, също трябва да представи следните изисквания: Първо, машината трябва да има устойчивост на ръжда, изисква всички механични компоненти на открито с достатъчна устойчивост на ръжда, обикновено трябва да се изисква водач \ t трябва да бъде направена от неръждаема стомана, скрепителни елементи от висококачествена неръждаема стомана, общи стоманени части с висока устойчивост на корозия. Второ, нивото на защита на електрически части, електрически шкафове, двигатели и други електрически части трябва да има не по - малко от IP55 ниво на защита на корпуса, за да се адаптира към работните условия на открито.