Вила асансьор етикет три до четири не

- May 16, 2019-

Етикетът на асансьора на вила първо набляга на "ляв ред вдясно", тоест ескалаторите нагоре и надолу трябва да стоят отдясно, оставяйки левия канал за хора с неотложни въпроси, за да продължат напред.

"Трите желания" на етикет за асансьор

1. Преди да поемете, завържете връзките на обувките си и обърнете внимание на разхлабеното облекло (напр. Дълги поли, рокли и т.н.), за да не бъдете влачени от ръба на стъпалото, четката, престилката или вътрешната част Покрийте.

2. Ако дефектният подлакътник и пробегът на runishestin, обърнете внимание, за да регулирате позицията на ръката по всяко време.

3. Напуснете, стъпете бързо краката си по стъпалото, прескочете гребена на дъската и се приземете на дъската за рязане, в случай, че се натъкнете на обувките си.

Етикет на асансьора "четири не"

1. Не докосвайте обувките или дрехите до стъклото или цепнатините на ескалатора, когато се возите, за да избегнете ненужни наранявания, причинени от окачване по време на бягане, и не стойте на изхода на ескалатора или тротоара, когато напуснете, за да не засегнете други пътници и избягвайте да натискате.

2. Не изваждайте главата и крайниците от устройството за парапети, за да избегнете удари от препятствия, тавани, съседни ескалатори.

3. Не поставяйте остри твърди предмети като патерици, върхове на чадъри или върхове на високи токчета в празнините по ръба на стъпалото или в жлебовете на педалите. 4. В ескалатора бавно се издигате, носете чанти, чанти и т.н. не слагайте педала на стълбата или ръчно, в случай, че забравите да носите нещата навити навсякъде;