Знание за безопасността на вила

- May 15, 2019-

Модерният живот по всяко време и асансьорът са тясно свързани, срещнах няколко асансьора, внезапно преустановиха опита, учениците предадоха знания за безопасността на асансьора, изпратени.

1. Какво да правите, когато асансьорът падне?

Когато се изправите срещу линията на живота и смъртта, всяко действие, което правите в настоящето, ще определи дали сте жив или не.

Животът, неизбежно ще седне в асансьора, но в случай на инцидент с асансьор, бързо надолу, може да имате мисъл, да стоите в асансьора с него! Но днес. ...

Видях много добра програма по чужд канал по телевизията. Сред тях те също поканиха експерти да демонстрират. ...

"Най-добрият начин да се предпазите, когато асансьорът падне"

Първо (без значение колко етажа има) натиснете бутоните на всеки етаж бързо.

Второ, ако има ръка в асансьора, моля да се ръкувате с една ръка.

Трето, цялата гърба и главата близо до вътрешната стена на асансьора, права линия.

Четвърто, коляното е огънато.

Описание: Защото не знаете кога ще кацне, и вероятно ще умрете от счупване на цялото тяло, когато падне.

Така:

Първата точка е, че когато се активира аварийното захранване, асансьорът може веднага да спре да пада.

Втората точка е да се фиксира мястото, така че да не падне, защото центърът на тежестта е нестабилен.

Третата точка е да се използва стената на асансьора като защитна част на гръбначния стълб.

Четвъртата точка е най-важната, защото лигаментът е единственото тяло, богато на еластичност на тъканта, така че заемат коляното, за да издържат на силното налягане на удара, отколкото костта, за да издържат на налягането да дойде от големия.

2, в капан асансьор как да направя? След като хората са хванати в капана на асансьора, най-важното нещо не е спасителният процес, а в най-краткия възможен момент да се свържете с външния свят, търсейки спасяване.

Веднъж уловени в асансьора, моля, направете следното:

Първо, след като пътникът е в капан, най-добрият начин е да натиснеш асансьора вътре в бутона за спешно повикване, този бутон ще бъде свързан с дежурната стая или центъра за наблюдение, ако обаждането има отговор, всичко, което трябва да направите, е да изчакате спасяване. Второ, ако алармата ви не привлече вниманието на дежурния човек, или бутонът за повикване също се провали, по-добре да се обадите на алармения телефон с мобилния си телефон за помощ.

В момента много асансьори са оборудвани с предаватели за мобилни телефони, могат да бъдат в асансьора нормално да лежат по телефона. Трето, ако прекъсването на захранването, или мобилният телефон в асансьора няма сигнал, в лицето на тази ситуация, по-добре да запазите спокойствие, защото асансьорът е оборудван с устройство за безопасност срещу катастрофа. Устройството против падане ще бъде здраво залепено в жлеба на асансьора от двете страни на пистата, така че асансьорът да не падне. Дори в случай на прекъсване на захранването, защитното устройство няма да се повреди. По това време трябва да сте спокойни, да поддържате физическа сила, да чакате възможността да помогнете. В тесния буен асансьор, много пътници се тревожат за причиняване на задушаване, това е да се увери, че настоящите нови национални стандарти за асансьори имат строги правила, само за да се постигне ефектът на вентилация, могат да бъдат пуснати на пазара.

В допълнение, асансьорът има много движещи се компоненти, като например някои места за връзка, като например стената на колата и горната част на връзката, имат пропуски, обикновено достатъчно хора да дишат. Четвърто, след малко стабилност на настроението, всичко, което трябва да направите, е да навиете килима, положен на пода на кабината на асансьора, като дъното на вентилатора е изложено, за да постигнете най-добрия вентилационен ефект.

Тогава извикайте силно с надеждата да привлечете вниманието на минувачите. Пето, ако викаш суха уста все още никой не дойде да спасиш, трябва да запазиш силите си по различен начин, за да потърсиш помощ. В този момент може да искате да прекъсвате вратата на асансьора, или с твърда подметка, за да почукате вратата на асансьора, чакайки пристигането на спасители. Ако чуете шум навън и стреляте отново.

В спасяването все още не е пристигнал, че е препоръчително да се спазват спокойно, изчакайте търпеливо, не бъркайте квадратен инч. Някои хора, които са в капан в бързаме, ще се опитат да отворят асансьора отвътре, начин на самопомощ, който пожарникарите се опитват да устоят. Тъй като асансьорът в отказ, веригата на вратата, понякога се проваля, когато асансьорът може да започне необичайно. Ако принудителен надраскване на вратата е опасно, лесно може да причини нараняване. В допълнение, защото хората не разбират спирката на асансьора, когато мястото на пода, сляпо отваря вратата на асансьора, ще има риск от падане в асансьорната шахта.