Какви са предимствата на стълбищните асансьори за възрастните хора

- Dec 11, 2020-

Понастоящем броят на възрастните хора нараства, а възрастта на старите сгради, построени през последните няколко десетилетия, също се увеличава. За много възрастни хора, живеещи в стари сгради, те могат да изпитат неудобства за крака и ходилата, докато възраст. Става трудно да се качиш горе, защото невъзможността да се качваш нагоре и надолу води до пълно прекъсване на ежедневните навици, а ежедневните навици, които са били развити през годините, също са прекъснати. Възрастните хора често стават по-депресирани и психически депресирани. След това един вид стълбищна асансьор може напълно да реши проблема с неудобството на възрастните хора, които се качват и слизат по стълбите, което позволява на ежедневните навици за пътуване да придружават възрастните хора всеки ден. Като навик се променя, животът също ще се промени.

Предимствата на стълбищните асансьори за възрастните хора


Върви по-безопасно нагоре и надолу.

Стълбищният асансьор е предназначен за възрастни хора и хора с ограничена подвижност. Осигурете ефективна помощ на къщите и апартаментите по стълбите. Бъдете спокойни и насърчавайте автономността.


Няма нужда от скъпи строителни разходи

Домашен асансьор тип седалка може да бъде сглобена след няколко часа. Предимството на този метод е, че заема малко пространство, е подходящ за всеки тип прави или извити стълби, и може да се инсталира на закрито или на открито.


Разумен и компактен дизайн, спестявайки място...

Изключителният дизайн на единична писта позволява дори инсталиране в ограничено пространство, като се използва по-добре съществуващата площ. Винаги следвайте принципите на ергономичност, за да направите седналата поза естествена и удобна.


В случай на автоматично спиране

Нещо е забравено по стълбите?

Благодарение на нашата автоматична система за спиране, стига стълбищният стол да докосне един обект, той автоматично ще спре!


Може да се използва дори при прекъсване на електрозахранване

Какво трябва да направя, ако има внезапен отказ на захранване по време на използването на стълбищния асансьор? Асансьорът е специално оборудван с батерия, така че стълбищният асансьор да може да се върне на приземния етаж плавно.


Работата е безопасна и лесна

Лек ергономичен джойстик на подлакътника. Просто пусни джойстика. Стълбището автоматично ще спре. Така че, можете да контролирате напълно стълбищния асансьор. Джойстикът е напълно безопасен и сваляем.


Безопасно да седите и да стоите без нужда от помощ

След като стигнете до върха на стълбите, стълбището ще спре да работи, което ви позволява да се изправите безопасно. Други стълбищни асансьори нямат тази функция. Подлакътниците също осигуряват по-мощна система за поддръжка.


stair-elevator-for-elderly40333341236