Каква е основната информация и обхвата на приложение на асансьорите с увреждания?

- Sep 30, 2019-

Каква е основната информация и обхватът на приложение на инвалидни асансьори?

Асансьорите за асансьори, произведени от производители на асансьори за инвалиди, са проектирани да улесняват проектирането и производството на асансьори за инвалиди. Има вертикална, тип седалка, наклонена висяща платформа за повдигане на инвалидна количка, с предпазна ключалка за достъп и може да бъде избран методът на отваряне на вратата за отваряне на вратата.

Производителите на инвалидни колички с увреждания Jinan Hontylift Machinery Co., Ltd. Лифтовете за инвалидни колички са удобни за хора с увреждания за пътуване и разглеждане в общността, болници, училища, хотели, хотели, обществени места и др. Инсталиран е лифт без бариери до ескалатора. Лифтът без бариери може да побере инвалидни колички. За хора с увреждания или неудобни хора, просто натиснете бутона за помощ от двата края и дежурният веднага ще включи асансьора.

Подемникът без бариери е компактен, лесен за работа и лесен за поддръжка. Платформата за наклон на инвалидни колички е перфектно решение на проблема с хора с увреждания, които вървят нагоре и надолу по стълби на обществени места. Предимството е, че не е необходимо да се сменят първоначалните строителни работи и е подходящ за склонове и асансьори. Изисквания към площадката: Тесният участък на стълбите трябва да бъде не по-малък от 1200 мм и може да се монтира на парапетите на стената или стълбите. Той е лесен за работа, безопасен и надежден.

Лифтове без бариери, вертикални асансьори, асансьори за седалки, монтирани наклонени инвалидни колички, асансьори без бариери, могат да бъдат прекомерно предрешени като входове и изходи на метрото, подземни пътеки, пешеходци, входове и изходи на гарата, жилищни сгради и сгради. Трудността с издигането на обществени места

QQ图片20190320081908

inclined platform (2)

Vertical wheelchair lift