Кои са проблемите, които трябва да имате предвид при инсталирането?

- Jul 11, 2019-

Кои са проблемите, които трябва да имате предвид при инсталирането?

По време на монтажа на асансьора за инвалидни колички трябва да обърнете внимание на следните елементи:

1. Категорично е забранено да регулирате или прибирате аутригерите, когато някой се повдигне на асансьора. Категорично е забранено движението на машината при повдигане на асансьора. Ако трябва да се движите, моля, първо кондензирайте повдигащата платформа и разхлабете краката.

2. Не натискайте и не дърпайте предмети навън по време на работа. Тръбите и другите материали, които лесно се търкалят, трябва да бъдат плътно закрепени или свити.

3. Асансьорите без защита от пилотиране са строго забранени за превоз на хора, а платформите за повдигане на пилотирани лица са снабдени с парапети и клапани против напукване. Клапанът против напукване предотвратява инциденти, при които тръбата е счупена и масата е извън контрол.

4. Ако инвалидният асансьор не се повдигне и чуе клапан за преливник, незабавно спрете проверката. В противен случай помпата за масло ще се прегрее бързо и ще претърпи сериозни повреди. Предпазният клапан се използва за защита на безопасността на машината и оператора и не трябва да се настройва произволно.

5. Категорично е забранено стартирането на повдигащата платформа за инвалиди при условие на електрификация. Категорично е забранено да се прави изкуствено разклащане, когато платформата е повдигната.

6. Категорично е забранено да стоите или подреждате отломки под повдигащата платформа и да предотвратявате притискането на ръцете, краката и дрехите, когато платформата за повдигане работи.

7. Натиснете бутона „нагоре” или „надолу”, за да повдигнете масата. Ако таблицата не се движи, спрете веднага и проверете.

Hontylift е професионален производител на асансьори без бариери. Освен това е производител на асансьорно оборудване, което може да отговори на нуждите от всестранна достъпност. Той се ангажира да изследва, проектира, произвежда и може да подобри и помогне на живота на хората. По-специално хората, които са неудобни да предприемат действия в домашния си живот, ще им донесат комфортен, висококачествен живот.

QQ图片20180515094642