Какви са съответните познания за инвалидна подемна платформа и предимствата на платформата?

- May 20, 2019-

В съвременния живот, много наука и технологично оборудване е за удобство на хората и изобретение, инвалидна платформа за повдигане е такава помощ на хората с увреждания, по-добри машини за живот. Какво не знаем за платформата за асансьори с увреждания? Нека да разберем по-дълбоко заедно!

По-долу е представено „познаване на инвалидна подемна платформа и какви са предимствата на платформата“.

Въведение в асансьорната платформа за хора с увреждания Асансьори за инвалиди, асансьори за инвалиди. Издигащата се без бариера платформа за повдигане, произведена от новата база, се състои от три части, като подемна платформа, релса и задвижваща кутия, а подемната платформа е съставена от стомана тип С като основен компонент, като се използва "самоходна платформа" операция на превключвател за нулиране ", без монтаж тип" яма ", директно фиксиран към бетонния под (в случай на приложение на открито,

Бетонният под под платформата не трябва да бъде по-нисък от заобикалящата земя), а повдигането и спускането на пода може да се свали ръчно, когато се отвори ръчният хидравличен клапан. Хидравлично задвижване, гладко повдигане и безопасност, външен проводник неръждаема стомана материал и алуминиева пластина електростатичен спрей шаси / панел, малка и красива форма, не пречи на околната среда. Инвалиди асансьори са инсталирани директно на земята, без да е необходимо гражданско строителство подкрепящи ями, проста конструкция, поставянето на продукти на открито не е лесно да се вода, не е лесно да ръждясва, лесна поддръжка.

Височина на повдигане 1-6 метра!

Задвижваща система: хидравлично или винтово задвижване

Как работи: Натиснете контрол / или автоматично

Монтаж: Не е необходимо да се монтира яма, закрепена директно към бетонния под

Външно устройство за контрол: външната кутия за повикване е поставена на оборудването, долната спирачка в близост до стената, също може да избере дистанционното управление

Аварийно спиране: Натиснете аварийния бутон, за да контролирате работата на машината.

Ръчно управление: Повдигателната повърхност може да пада ръчно, когато ръчният хидравличен клапан е отворен или когато винтът е завинтен ръчно.

Устройства за безопасност за инвалидни асансьори:

Предпазна блокировка: Подемната платформа не може да работи по време на каквато и да е необичайна работа.

Безопасност на борда: в експлоатация на безопасно докосване на борда на препятствия, операцията незабавно спре.

Аварийно снижаване: Ръчно падане, когато няма електричество или повреда.

Ръчна защитна врата: платформа извън площадката, ръчно заключване на вратата, ръчно заключване на станцията.

Ключ за безопасност: специален ключ за управление, специално управление.

Предимства на платформата за повдигане на хора с увреждания Наскоро станция на метро 2 изток 40 инсталира някои странни устройства, бяла квадратна кутия с нов парапет като парапет, инсталиран в изходния ескалатор. Това е "инвалидна платформа за асансьори", която позволява метрото да бъде достъпно. Четиридесет станции в източната част на площадката станаха пилотни станции.

Пътниците също ще бъдат първите, които ще изпитат хуманизираната достъпност на метрото в този сайт. Според докладите понастоящем има общо 28 инвалидни подемни платформи по линия 5 за използване на пътници с увреждания.

Линия 2 Изток 40 станции ще бъдат използвани като пилотна инсталационна станция за линията. "В действителност, операцията е особено проста, стига бутонът на детето за контрол да информира персонала на станцията, пътниците с увреждания не трябва да отиват под инвалидна количка, като разчитат на тази инвалидна платформа за асансьори, която безпроблемно влиза в платформата. метро компания разкри, че след инсталирането на асансьорни платформи за инвалидни колички на 40 станции, хората с увреждания могат да влизат и излизат от метростанцията, без да стават. Разбира се, тази платформа не е само за хора с увреждания, като някои от възрастните хора и децата с намалена подвижност също могат да се насладят на неговото удобство, стига платформата за асансьори с увреждания да може да влезе в метрото.