11 Научете да се грижите за хидравличния асансьор

- Apr 04, 2019-

Използването на хидравлично време на повдигане, често проверява, защитава и защитава, така че не само да удължи живота на хидравличния асансьор, но и да направи работата си по-силна! Разбира се, хидравличният асансьор също има своите правила за време за ремонт и методи за защита и защита:

1, обичайната защита (за смяна).

2. След 1500 часа работа на асансьора се извършват дребни ремонти на механичните и електрическите системи.

3. След 5000 часа работа на асансьора механичната и електрическата система се ремонтират.

4. След 10000 часа работа на хидравличен асансьор, ремонтирайте механичните и електрическите системи.

След това нека да поговорим за защитата и защитата на машините и оборудването за повдигане: 1. Спирачките на организациите често трябва да се разглеждат и коригират според пропуските в спирачните ватове и спирачните колела, а облицовката трябва да бъде чувствителна и сигурна.

В конфликтната повърхност не трябва да има мръсотия, в случай на замърсяване трябва да се измие с бензин или редки материали.

2. Предавателната кутия, трансмисията, външното зъбно колело и др. Някои гладки и хидравлични масла се извършват в съответствие с изискванията на гладката маса.

3. Обърнете внимание, за да проверите различните телени въжета за счупен проводник и нестабилен вид на стоката. Необходимо е незабавно да се променят правилата, ако те отиват отвъд тях.

Защитата на телените въжета трябва да бъде строго в съответствие с правилата на GB5144-85.

4. Стълбовете на хидравличните повдигачи често проверяват състоянието на интерфейса на всеки отдел, ако се разхлабят.

Тялото мост болт трябва да бъде в тялото на лифта под налягане, за да се види затягането (може да се използва за ротационен механизъм, за да се образува състояние на налягането), всички мост леко оста, трябва да има отвор, и трябва да се отвори пълен.

5. Често проверявайте дали работата на организациите е нормална, дали има шум, ако е намерен, е необходимо да се почисти своевременно.

6. Когато оборудването, разглобявате и регулирате обратната тъкан, трябва да обърнем внимание на централната линия на редуктора на тъканта инверсия тъкан, успоредна на централната линия на зъбното колело, нейната повърхност на зацепване е не по-малко от 70%, зацепващата междина трябва да бъде подходяща.

7. Винаги проверявайте всички кабели и кабели за повреди.

За навременна превръзка и замяна с някои от щетите.

8. Среща с двигател има прегряване на външния вид за навременното паркиране, почистване на проблема и след това продължава да работи, като лагерът на двигателя е гладък, за да бъде изключителен.

9. Някои четки, тяхната повърхност на допир, за да се поддържа чиста, регулирайте налягането на четката, така че зоната на допир не е по-малка от 50%.

10. Контролните кутии, разпределителните кутии и т.н. често поддържат чист и чист прах на електрическото оборудване своевременно.

11. Контактите на превключвателите за движение на всяко предпазно устройство са отворени и затворени и е необходимо да бъдат защитени, а контактните дъгове трябва да бъдат полирани навреме.

Моята компания произвежда подемна платформа, асансьор, повдигане от всеки детайл, за да започне, всеки продукт е да се стреми да бъде изработен.