Може ли стълбищните асансьори да бъдат инсталирани на старите стълби?

- Apr 15, 2019-

Може ли стълбищен асансьор да бъде инсталиран на старите стълби?

Старите разговори по темата не могат наистина да решат реалния проблем, в крайна сметка стълбище може да се монтира на старите стълби, малкият редактор да ви каже. Ако асансьорът на стълбите за инсталиране на асансьора е обикновено стара къща, този вид къща е построена предимно през 1900-те години и преди това е възможно повечето от тази къща да живее в какви хора? Точно така, това е старото.

Тъй като те са сравнително големи потребители на класа, те поради заздравяването на костите и новия слой метаболизъм бавно лежат с подвижност, мислят за врата, дишат свеж въздух, само защото стълбите са прекалено много нагоре-надолу и са неудобни, така, в старите стълби над инсталацията на стълбищни асансьори е наложително. Но монтирането на стълбищните асансьори не е просто нещо, защото тези къщи са построени в оригинала, защото не смятат, че в бъдеще ще има асансьори тип седалка, за да се улеснят хората да пътуват, така че те не са запазили подходящото място. за съответната фирма да инсталира стълбищни асансьори.

Ако бъде насилствено инсталирана сега, това със сигурност ще засегне обитателите на пода, а цената ще бъде сравнително висока. Ние всички знаем, че хората в миналото са били свидетели на развитието на Китай, те знаят повече от днешните млади хора, че животът не е лесен, така че парите, които те са склонни да ценят, ако монтирането на стълбищните асансьори е сравнително високо, те биха предпочели да живеят в къщата да не излизат, а не да харчат тези пари.

Като деца от нас, защото живеят в модерния град, чувствам удобството, донесено ни от технологията, често пренебрегваме родителите и старейшините, живеещи в старите стълби на къщата, краката и краката им неудобни, за да отидат нагоре и надолу по стълбите. трудно, но и безпомощни.

Така че страната ни обърна много внимание, вземем монтаж на стълбищни асансьори този въпрос, за да решим проблема с скъпите, може да използвам благоразумния фонд за заплащане, което е много добро спомагателно условие, силно намалило феномена на ценовата нерешителност ,