Изисквания към конструкцията на системата за управление на разпределителната кутия за електромагнитни повдигателни платформи

- Apr 14, 2019-

Ние често виждаме, че има специална система за контрол под формата на разпределителна кутия за захранване до инвалидна платформа за повдигане, в действителност, системата за управление всъщност е оборудвана в производството на инвалидна подемна платформа, системата за управление е много важна за инвалидна подемна платформа. В допълнение към системата за управление на инвалидна подемна платформа под формата на разпределителна кутия, системата за управление на разпределителната кутия може също така да бъде направена под формата на дръжки, но общата марка на инвалидна подемна платформа няма да бъде направена в формата на тази дръжка.

Основната причина е, че системата за управление на контролната кутия на дръжката няма да може напълно да замени системата за управление под формата на разпределителна кутия, просто казано, няма пълна разпределителна кутия над функцията и тази форма на система за управление честотата на отказите е твърде висока.

Изискванията за проектиране на системата за управление на разпределителната кутия за общодостъпната платформа за асансьори са както следва:

1, с изключение на повдигащата платформа разпределителна кутия трябва да използват висококачествени електрически ключове.

2, с изключение на платформата на разпределителната кутия с аварийно спиране, в случай на неочаквани обстоятелства, натиснете бутона за аварийно спиране, за да се избегне инцидент.

3, обикновено е контрол на точката, дръпни превключвател нагоре, освобождаване на превключвател за спиране на работата, така че разпределителната кутия, за да се направи контрол.

4, неработеща платформа за разпределение на разпределителната кутия трябва да бъде на място, за да спре системата за контрол, ефективно да се избегне върха.