Електрически инвалидни колички за катерене по стълби Направете живота по-независим за възрастните хора

- Apr 19, 2019-

Появата на електрически инвалидни колички за стълбище разрешава проблема със старата спойка на възрастни хора, които се качват нагоре и надолу по стълбите, възрастните хора могат свободно да се наслаждават на живота на открито, да дишат природата, да слушат звука отвън.

1, инвалидната количка за катерене по електрически път може да помогне на хората с увреждания да използват инвалидни колички във вътрешни и външни стълби, които се движат нагоре и надолу, без помощта на други хора, напълно самостоятелно.

Електрическата инвалидна количка за стълбище също има плавен ход, нисък обем, висока безопасност, разглобяване на конзоли и хост, малък отпечатък, лесно съхранение, лесен за използване.

2, използването на акумулатора на акумулаторната батерия, зареждане и определяне на 80 слоя стълби, акумулаторни батерии, може да бъде многократно заредени и разредени.

Лесен за работа.

3, електронна система за контрол, трябва само на потребителя, ясно, ръката може да се движи, може да управлява инвалидна количка през контролера нагоре и надолу по стълбите, легнал, шофиране, крака и т.н.

4, ръчно аварийно устройство, за да се гарантира, че няма електричество в състояние на безопасно транспортиране до равна позиция 5, износоустойчив дизайн на пистата, следи нагоре и надолу по стълбите е най - безопасно и удобно.

Може да се използва за всякакви прави стълби на закрито и на открито, както и за извити стълби с платформа за омекотяване

6, настоящите електрически стълби за инвалидни колички се разделят на две части, удобен транспорт, намаляване на теглото

7, сигурността трябва да бъде устройство, когато потребителят е в опасна ситуация, или е възникнала опасност, може да се предава чрез алармата. Осигурете безопасно използване на потребителя.

Vertical Platform Lifts For homes (1)