Как да пазарувате от избрани и купувате хидравличен асансьор, електрическа асансьорна платформа, товарна асансьор?

- Apr 01, 2019-

Изборът на хидравлична асансьорна платформа за електрически асансьори изисква движението на платформата за товарене на първата работилница или е фиксирано на 2-етажния товарен асансьор?

1, първо въвеждаме мобилен асансьор, удовлетворяваме товаро-разтоварните работилници, мобилни, високи бизнес нужди за поддръжка, гъвкаво използване, тегло от 300 кг до 2 тона, 3 тона, 5 тона и т.н., предимства, недостатъци, защото с колела, оборудване има своя височина, не може да се движи стоки директно от земята до хидравлични асансьорни машини, този вид ситуация? Ще е необходима електрическа платформа за повдигане на релсите.

2, водач тип електрически асансьор платформа за въздушен транспорт на стоки между етаж. Основно се използва в теглото е по - тежък, mesa размер по - голяма среда1-10 тона натоварване, увеличаване на 1 до 25 метра, вътрешен и външен инсталацияне клетъчни товари асансьори двете страни, височина на повдигане, масло, цилиндър, структурата е по - стабилна, ниско ниво на шум, лесна поддръжка, дълъг експлоатационен живот и hongtai huafeng машини в зависимост от различните нужди на потребителите, плоски обичай правят всички видове различни размери платформа platform

За да се въведе следната насока железопътен тип електрически асансьор платформа предимства за сигурност стабилност

1, преливният вентил: може да предотврати възходящо движение, когато налягането в системата е твърде високо.

2, аварийно ръчен клапан: захранването се случи, може да направи издигането на работната платформа аварийно положение до най - близкия етаж, за да отвори вратата.

3, тръбопровод за разкъсване на клапан: когато хидравличната система за повдигане на хидравличната система на тръбопровода на взрив, може автоматично да прекъсне маслото да спре。

4, температурата на маслото в резервоара за защита: когато температурата на средния резервоар на маслото над зададената стойност, температурата на маслото на устройството за защита на сигнала, задържане на хидравлична подемна платформа за използване, когато температурата на маслото на задната част може да започне работа.

5, ниска степен на неуспех: приемането на усъвършенствана хидравлична система, и имат добър режим на управление, повишаване на работната платформа операция процент неуспех може да бъде до минимум.
6, по - малко консумация на електроенергия: водач тип електрически платформата на по - ниска, разчитат на гравитационно налягане, за спестяване на енергия, значително.