Причини, поради които инвалидните платформи за повдигане не могат да се издигнат

- Apr 13, 2019-

С напредъка на времето, развитието на съвременната индустрия не може да бъде отделено от непрекъснатите иновации на науката и технологиите, в които инвалидната подемна платформа се използва като модел на хидравлична технология в много области.

Инвалидна платформа за повдигане има проста операция, лесна за използване, но в работата не можем да открием, че често ще има инвалиди подемна платформа не може да се издигне феномен, тогава тази ситуация е причинена от какви фактори?

1, когато операцията на претоварване на инвалидна платформа за претоварване, няма да се увеличи, главно защото всяка инвалидна платформа за повдигане има своя собствена номинална тежест на товара, след като е претоварен лифт, ще има повдигане на безсилие или не феномен.

2, неработеща платформа за повдигане, ако не е затворен, също ще доведе до не се повдига, в този момент може да се използва за затягане на обратен клапан за решаване на метода.

3, когато неработеща повдигаща платформа на ръчната помпа задържа клапан, причинени от повреда на връщане на позиция, не може да се повдигне, това може да се отвори, маслена помпа клапан болт, за по - нататъшна поддръжка, почистване и подмяна на чисто хидравлично масло за решаване.

4, може да се дължи на повдигане на платформата за ръчна помпа, зъбната помпа сериозно изтичане на масло, причинени, след това може да бъде правилно замени печат на масло, за да се реши.

5, може да се дължи на оборудване за повреда на помпата, без натиск за извършване на повдигане, най - добрият начин е да се замени зъбна помпа.

6, в неработеща подемна платформа оборудване, когато хидравличното масло е недостатъчно също ще доведе до без повдигане, тогава само трябва да се добави достатъчно хидравлично масло може да работи.

7, ако не е отворена или повдигната верига на инвалидна платформа, в този момент трябва да се провери предпазител за ремонт и подмяна и т.н.