Решение на провала на контролния бутон на платформата за повдигане с увреждания

- Apr 17, 2019-

Инвалидна платформа за повдигане в ежедневието все по-широко се използва, в процеса на използване на неизбежно проблеми, контрол на електрически уреди като инвалидна платформа, необходими устройства, играе важна роля, ако в използването на контрол на електрически провал как да се направи?

В отговор на този проблем, тук от Zhejiang Sanpu асансьор Co., Ltd. технически персонал, кратко въведение:

Контролният бутон на платформата на асансьора с увреждания не работи, не се паникьосвайте от следните 4 точки, за да се справите с:

1, отрязани на власт във времето, избягване на железопътния лифт продължава да работи. 2, отвори електрическата кутия, провери електрическите компоненти са счупени, повреда не може да смуче и т.н.

Ако има повреда, моля те, професионалист по поддръжката на персонала, за да се извършва на място, за да не се повлияе на работата.

3, провери инвалидната платформа за повдигане между различни части на дерайлиране, ако има проблем, трябва да замени въпросните механични части. 4, като в гаранционен срок, моля, своевременно и на инвалиди, повдигане на платформата на производителите да се свържете с проблеми, свързани с изпълнението на следпродажбени услуги.