Платформата за хора с увреждания е важна част от насърчаването на изграждането на съоръжения без бариери в Китай.

- Apr 09, 2019-

В съвременния недостиг на жилища цените на жилищата от ден на ден в обществото, много нови недвижими имоти, с цел по-добро привличане на вниманието на потребителите, до известна степен ще увеличат зелената среда, но игнорират някои стъпки пред сградата. или околната среда съществува в стълбата.

При спестяване на земни ресурси, няма съоръжения без бариери, но някои от възрастните хора, които правят инвалидни колички или други неудобства на краката и краката, причиниха големи неприятности. Нищо от това не би трябвало да се случи. Понастоящем страната ни активно енергично насърчава строителството без бариери, нашите нови сгради, повече трябва да бъдат в челните редици на развитието, с действията на правителството за подобряване на съоръженията без бариери в общността.

И как да се спестят земя, да се решат неприятностите по стълбата? В действителност, за решаване на стълбата нагоре и надолу, но също така и за спестяване на земни ресурси този проблем, много проста. Тъй като сега с Китай за насърчаване на изграждането на съоръжения без бариери, вътрешните вече има зряло технологично оборудване - инвалидна подемна платформа (известна също като без бариери). Това устройство покрива малък отпечатък, а височината може да бъде персонализирана според изискванията на клиента, цената е отлична. Много правителствени агенции са избрали този продукт, за да подобрят един от собствените си съоръжения без бариери.