Какви са ползите от ограничаването на издигнатия бар?

- Apr 07, 2019-

Инсталиране на лимит бар, ограничаване на повишени какви са ползите? Преди инсталацията на ограничителя за повдигане трябва да се докладва на местното градско или областно одобрение, преди строителната инсталация. Повдигането и спускането на полюсите е да се ограничат големите камиони, да се предупреждават водачите и да се поддържа трафикът.

Смята се, че монтажът и използването на подемни и подемни стълбове не причиняват колкото се може повече щети на превозното средство и могат да играят предупредителна роля.

Повишаване на ограничението на границата на интелигентни трафик оборудване в безопасността на пътнически съоръжения, интелигентни трафик оборудване, продукт на хидравлична система против падане, ограничаване на претоварване на трафика на превозното средство, ограничаване на височината и скорост на повдигане може да се настрои регулиране, управление на бутоните плюс дистанционно управление, за да се постигне многоточков контролен трафик път.

Линията на висок бар структура на продукта е силен, пътят е голям, асансьорът е гладка, инсталацията и поддръжката е проста и удобна, е икономически и практически интелигентни барикади, вместо на служителите на пътната полиция на интелигентно оборудване. В зависимост от инсталационната среда и изискванията за използване на ограничителната греда, могат да се изберат различни конфигурации на повдигане, за да се постигнат значително по-удобни резултати.

С цел да се отговори на различни изисквания и специално проектирана лимит на повдигане, повишени при специални условия на работа с други средства за трафик, които поддържат използването, съвпадението и съвместимостта са добри.

Ограничаване на производителите на фабрики - Jinan Jincheng компания, според професионалния опит и силните производствени възможности, за да предостави препоръчани високи стилови и строителни програми, може да бъде завършена за кратък период от време, производство и доставка, монтаж и доставка на клиентска употреба. Определянето на полюсите за повдигане на лифтове за пътни участъци също е от съображения за безопасност на шофирането. С увеличаването на височината на превозното средство центърът на тежестта на автомобила се увеличава и стабилността на автомобила намалява. Когато автомобилът е в аварийна ситуация или се обръща, шансът да се преобърне увеличава с много. Ако височината на превозното средство не е ограничена, тя също е много сериозна, ако по време на шофиране се удари тунел на мост. Според националните разпоредби високоскоростните магистрали първо и второ ниво са с 5,0 метра изисквания за клирънс, а ниво 3 или 4 е 4,5 m. Смята се, че някаква височина на ограничението от 3,5 м се дължи на страх от претоварване.