Какви ползи имат успешното развитие на стълбищните асансьори за възрастни хора

- Apr 18, 2019-

Страната се приближава към етапа на стареене, все повече внимание се обръща на проблема с възрастните хора, в прозореца на офиса се поставят стари и слаби болнични прозорци, в гарата се поставят стари и слаби инвалиди и т.н.

Като се вземат предвид възрастните хора и някои хора с намалена подвижност, съществуват политики за създаване на стълбища за тези хора на различни обществени места, за да се улесни безопасното им преминаване. Дизайнът на стълбищния стол е стилен, ергономичен, щедър и удобен, което дава на хората в нужда по-добър опит.

Асансьорите разполагат със сигурни и надеждни защитни мерки, като прибиращ се предпазен колан на седалката за кола, лесен за използване с една ръка закрепване, за ръцете и краката на негъвкавите трудни маси, за да осигурят удобство; Стълбищното столче също използва захранване от една станция, столът автоматично ще го зареди, когато столът пътува до края, дори ако спирането на захранването на седалката продължава да се движи, за да стигне до края, в стълбищния стол около инсталацията. на чувство за сигурност отговор, толкова дълго, колкото сблъсък, седалката незабавно ще спре да се движи, така че използването на стълба стол хора чака на място за спасяване, \ t

по-добра сигурност; Стълбищните асансьори също се предлагат с възглавници и възглавници, което улеснява хората, които се нуждаят да преминат и да се справят добре. Прибиращите се подлакътници се поставят и на двата края на стола, които могат да се регулират според дължината на ръката на потребителя и позволяват на потребителя да използва подлакътниците, за да осигури собствената си безопасност.

Седалката също има въртяща се функция, може да улесни потребителя или да напусне седалката, превключвател е разположен до подлакътник, ляво и дясно, един, удобно за потребителя. Раждането на стълбищни асансьори, така че повече хора с намалена подвижност да могат да отидат на собствените си места, могат да ги оставят като обикновени хора в молове, нагоре и надолу по стълбите, но и да не се тревожат за собствените си проблеми със сигурността, да се грижат за трудното групи, за да предложат сърцата си, да създадат още стълбищни асансьори, така че по-трудните хора да имат достъп до безопасност и удобство.

Residential Chair Lifts (4)