Жилищни асансьори за столове

Hontylift прилага най-новите технологични постижения в дизайна на извитите двойни релсови столове, а ние имаме над 10 години опит в тази област, за да осигурим най-доброто решение за вашите проблеми с мобилността.
Чат сега

Информация за продукта

Представяне на продукта

Hontylift прилага най-новите технологични постижения в дизайна на извитите двойни релсови столове, а ние имаме над 10 години опит в тази област, за да осигурим най-доброто решение за вашите проблеми с мобилността.

Стълбища със земя и ъгли вече не са проблем. Жилищните асансьори за седалки са проектирани да гарантират, че изискванията на вашия дом и вашите собствени нужди са напълно изпълнени.

Дори ако стълбите ви са много тесни, възможността за инсталиране на стълбищна асансьор не е изключена. Извитите стълбищни асансьори измерват всяка конкретна стълба и могат да бъдат регулирани така, че да се възползват максимално от пространството. Малката двойна следа оставя достатъчно място, за да могат другите да използват стълбите безопасно и удобно.

Стълбищните асансьори (наричани още седалкови лифтове) могат да се движат от двете страни на стълбите. Те могат да поемат вътрешна или външна извивка и да маневрират през площадките - лесно да управляват завои на 90 и 180 градуса. Има модели, специално произведени с външни условия. Външен стълбищен асансьор се утаява, за да се предпази от елементите и се предлага с капак на стол. За да се предотврати неразрешено използване от други лица, тя е оборудвана с операционна система с ключ.

Стълбищните асансьори осигуряват свобода и спокойствие за безопасност в дома и за външен достъп. HONTYLIFT е първокласна компания, която инсталира, предлага и предлага висококачествени прави и извити стълбищни асансьори за вътрешни и външни приложения.

Нашите стълбищни асансьори предлагат функции като:

Умната седалка прави седалката или седалката от седалката много по-лесна. трябва да дръпнете лоста и да усетите нежната опора, която ви предлага, докато влизате или излизате от седалката на стълбищния асансьор.

Hontylift ви предлага избор от различни седалки за асансьори, като всяка от тях се предлага в различни цветове. Има голям избор, както по отношение на комфорта, така и на стила, който да отговаря на Вашия дом. Защото удобството също може да изглежда добре.


image001


Технически параметри

Име на продукта

Жилищни асансьори за столове

Модел на изпълнение

HTJY-120-01

Режим на задвижване

350w САЩ двигател + скоростна кутия

C онтрол

Контролер за внос или дистанционно управление

Напрежение

24v

Изпика

0.12М / сек (без товар)

F стайна W idth

395mm

Регулируема ширина

615-705mm

C размер на косата

615-705 (регулируема) * 470 * 455 mm

R Ails ъгъл

0-52 градуса

S tandard максимално натоварване

120 килограм

Цвят на косата

Червено, синьо, бежово

R боли цвета

Сиво бял, кафяв


image003

image005

image007

image009

image011

image013

image015


ПАКЕТ:

Стандартна опаковка за износ на шперплат

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА:

3-20 дни след потвърждаване на поръчката, детайлната дата на доставка трябва да бъде определена в съответствие с
производствен сезон и количество на поръчката.

image017

image019

Hot Tags: жилищни седалкови лифтове, Китай, доставчици, фабрика, персонализирани, цена

Запитване

Може да харесаш също