Асансьор за инвалидни колички

Асансьорът за инвалидни колички в жилищни сгради е подходящ за инсталации в обществени и търговски сгради, както и за частни домове.
Чат сега

Информация за продукта

Въвеждане на продукта

Асансьорът за инвалидни колички в жилищни сгради е подходящ за инсталации в обществени и търговски сгради, както и за частни домове. Може да се конфигурира и персонализира, за да отговаря на почти всички изисквания на проекта и естетически нужди.

Водени от надеждната ни хидравлична система, асансьорът се движи нагоре и надолу по железопътна система, затворена в кулата за повдигане, така че не е необходимо машинно помещение. Вижте раздела с опции, за да прочетете повече за многото налични конфигурации за жилищния асансьор за инвалидни колички.

Вертикални подемни платформи. Направете своя дом или бизнес приятен за хора с предизвикателства на мобилността с вертикален асансьор на платформа. Хората в скутери и инвалидни колички ще оценят гладкото, тихо пътуване на вертикалния асансьор на платформата, докато пътуват от едно ниво на друго.

Асансьорът за инвалидни колички, известен също като платформен асансьор, или вертикален платформен асансьор е напълно задвижвано устройство, предназначено да повдигне инвалидна количка и неговия обитател, за да преодолее стъпка или подобна вертикална бариера. Асансьорите за инвалидни колички могат да бъдат инсталирани в домове или предприятия и често се добавят към частни и обществени превозни средства, за да се отговори на изискванията за достъпност, определени от актовете за увреждания.

Асансьорите на верандата за инвалидни колички могат да бъдат чудесна алтернатива на рампите за инвалидни колички, а в определени ситуации може да са дори по-евтини от рампите за инвалидни колички.

Вертикалните асансьори за платформи за инвалидни колички също предоставят възможности за достъп, когато рампата за инвалидни колички не би била възможна поради ограничено пространство (като например вътрешни гаражи или в дворове с ограничени пространства за управление на много стъпки за влизане в дома). Ние предлагаме други видове асансьори за инвалидни колички, включително наклонени асансьори за платформи и грижещи се за помощ лица. Ние можем да ви помогнем да намерите най-добрия вариант за вас с консултация вкъщи.

image001

технически параметри

Име на продукта

Асансьор за инвалидни колички

Размер на платформата

1200x900mm

Товароподемност

250 кг

Общ размер

1200x1000x2300mm (H)

Макс. височина на платформата

1500мм

Изход и вход

отворени през или отпред и странични входове

Скорост на повдигане

60mm / и

Изходна мощност

1.1kw или 1.5kw

Захранване

220V / 50Hz / 25А

Задвижваща система

хидравличен

Режим на управление

превключвател или автоматично (опция)

Управление на задвижването

самонастройваща се система

Ограждащ шкаф и кабинет за задвижване  

Бели цветове

Работно състояние

както на закрито, така и на открито

Работна температура

-20 ° ~ 60 ° С

Инсталация

Инсталиране без дупки, директно фиксирано към бетонен под (бетонният под под платформата не трябва да бъде по-нисък от земята) или монтаж на яма


Информация за продукта

image003

3.13.2

image009

image011

image013

image015

image017

image019

image021

201906201457582564525

ЧЗВ

Q 1. Как мога да получа някои проби?

A: За нас е чест да ви предложим проби. Очаква се новите клиенти да заплатят само разходите за продукта, като тази такса ще бъде приспадната от плащането за формална поръчка.

Q 2. Как мога да получа оферта ?

A: Моля, изпратете вашите изисквания към нашите работници, трябва да предоставите височина, товар, размер на платформата

Q 3 . Ами гаранцията?

A: 1 година гаранция, в рамките на периода, ние ще предоставят резервни части без такси.


Свържете се с нас

Jinan Hontylift Машини Co., Ltd.

Офис номер: + 86-531-82637199

Факс: + 86-531-84210006

Адрес: Jibei индустриална зона за развитие, град Jinan, Китай

Hot Tags: жилищни инвалидни колички, Китай, доставчици, фабрика, потребителски, цена

Запитване

You Might Also Like